1. Yarı Yıl
| Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
|---|---|---|
| CULA 501 | Türk Mutfak Kültürü ve Pişirme Teknikleri | Zorunlu |
| CULA 502 | Karşılaştırmalı Mutfak Kültürleri | Zorunlu |
| CULA 503 | Gastronomi ve Yemek Kültürü Çalışmalarında Kullanılan Araştırma Teknikleri ve Uygulamaları | Zorunlu |
| CULA 504 | Klasik Pişirme Tekniklerine Yenilikçi Yaklaşımlar | Zorunlu |
| CULA 505 | Gıda Tüketim Davranışlarını Etkileyen Faktörler | Zorunlu |
| CULA 506 | Sürdürülebilir Gıda Üretimi | Zorunlu |
| CULA 598 | Seminer | Zorunlu |
| CULA 599 | Tez | Zorunlu |
| - | Seçmeli - Bölüm- 1 | Zorunlu |
1. Yarı Yıl
| Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi |
|---|---|---|
| CULA 501 | Türk Mutfak Kültürü ve Pişirme Teknikleri | Zorunlu |
| CULA 502 | Karşılaştırmalı Mutfak Kültürleri | Zorunlu |
| CULA 503 | Gastronomi ve Yemek Kültürü Çalışmalarında Kullanılan Araştırma Teknikleri ve Uygulamaları | Zorunlu |
| CULA 504 | Klasik Pişirme Tekniklerine Yenilikçi Yaklaşımlar | Zorunlu |
| CULA 505 | Gıda Tüketim Davranışlarını Etkileyen Faktörler | Zorunlu |
| CULA 506 | Sürdürülebilir Gıda Üretimi | Zorunlu |
| CULA 597 | Mezuniyet Projesi | Zorunlu |
| - | Seçmeli - Bölüm- 1 | Zorunlu |
| - | Seçmeli - Bölüm- 4 | Zorunlu |
| - | Seçmeli - Bölüm- 2 | Zorunlu |
| - | Seçmeli - Bölüm- 3 | Zorunlu |